Nieuws Kempen KR Care & Education wordt Healtium

KR Care & Education wordt Healtium

KR Care & Education wordt Healtium

koen maesKR Care & Education gaat voortaan door het leven als Healtium. Voor zaakvoerder Koen Maes dekte de naam de lading niet meer: “Bij KR Care & Education lag de klemtoon op bedrijfseerstehulp, EHBO en CPR. Healtium staat voor de totale bedrijfsgezondheid.”

“Onze slogan ‘Healthy people, good business’ betekent voor ons het optimaliseren van de organisatiestructuren, het bevorderen van interne communicatielijnen en het beheersen van interpersoonlijke werkstress. Kortom, het creëren van een gezonde werkomgeving waarin zowel de medewerker als de werkgever optimaal kunnen fungeren en zich ontplooien. Stressmanagement en burn-outpreventie zijn maar een greep uit het gamma. Tegelijk willen we medewerkers overtuigen van hun eigen potentieel.”

Healtium bewaakt dus het menselijk kapitaal van een organisatie. Het Geelse bedrijf begeleidt en helpt organisaties bij het opmaken van het verplichte welzijnsplan.

Voor het creatieve werk, het bedenken van de naam en de grafische vormgeving deed KR Care & Education een beroep op Aroma Communicatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer