Sjans Balen

Kringloopwinkels lanceren gezamenlijke webshop

De acht Kempense kringloopwinkels van Sjans, de vroegere De Kringwinkel Zuiderkempen, hebben samen een webshop gelanceerd. Daarin vinden online shoppers dagelijks een reeks geselecteerde stukken of ‘sjanskes’ terug, die ze eventueel kunnen bestellen.

Sjans heeft kringloopwinkels in Balen, Kasterlee, Herentals, Herselt, Geel-Centrum, Geel West, Putte en Heist op den Berg. Vroeger selecteerden medewerkers daar opvallende, unieke of merkwaardige stukken uit die ze via een online veiling aan de man probeerden te brengen. Dat systeem is nu omgevormd naar een heuse webshop, waar de online bezoeker in verschillende categorieën originele stuks kan aantreffen. Dat gaat van boeken en kookgerei over elektro en meubels tot speelgoed en textiel.

Wie een van de producten wil kopen, kan dat via een veilige betaaltoepassing. Daarbij kan je kiezen tussen het stuk laten verzenden, of zelf afhalen. Dat laatste kan enkel in de Sjans-filialen in Geel, Herentals en Heist-op-den-Berg.

“Met onze webshop bieden we niet alleen kansen aan klanten om leuke spulletjes op de kop te tikken. Tegelijk bieden we kansen aan medewerkers om zich verder te ontplooien door spullen te selecteren en mooi in beeld te brengen, warenkennis op te doen en te leren hoe ze spullen correct verzenden”, zegt woordvoerder Jan Cools van Sjans.

http://webshop.sjans.com