KRUIDVAT BALEN

Kruidvat-filiaal opent feestelijk de deuren in Balen

Kruidvat opende vrijdag feestelijk haar nieuwste vestiging in Balen, de 64ste in de provincie Antwerpen. Het filiaal wordt geleid door Heidi De Boel.

Het nieuwste filiaal van Kruidvat is gelegen in de Vaartstraat in Balen. De vestiging omvat 331 vierkante meter winkelruimte en 114 vierkante meter magazijn. Het filiaal is ingericht volgens het nieuwste Kruidvat-winkelconcept waarbij het winkelcomfort van de klanten centraal staat met brede gangen, heldere ledverlichting en een moderne inrichting, inclusief zelfscankassa.

Het filiaal in Balen, dat onder leiding staat van Heidi De Boel, telt vijf vaste medewerkers die ondersteund worden door drie jobstudenten. “Ik ben blij dat we eindelijk open kunnen gaan en kijk ernaar uit om samen met ons team de klanten uit Balen van dienst te zijn”, aldus filiaalmanager Heidi De Boel. “De nabijheid van de parking bij de winkel maakt het gemakkelijk voor klanten om met de auto te komen en te profiteren van onze weekacties door grotere hoeveelheden producten aan te kopen.”

“Onze medewerkers, overwegend uit de regio rond Balen, brengen jarenlange expertise en een sterke lokale verbinding met onze klanten met zich mee”, vult Anne Deschuytere, districtmanager bij Kruidvat, aan. “Hun anciënniteit zal de persoonlijke band met onze klanten zeker en vast ten goede komen!”