Nieuws Kempen Kuehne+Nagel opent uitgebreid distributiecentrum in Geel

Kuehne+Nagel opent uitgebreid distributiecentrum in Geel

Kuehne+Nagel opent uitgebreid distributiecentrum in Geel

GEEL – Transport- en logistiekgigant Kuehne+Nagel heeft zijn nieuwste farma-distributiecentrum ingehuldigd. Het nieuwe filiaal in Geel is uitgebreid en is nu één van de grootste PharmaChain distributiecentra van Kuehne+Nagel wereldwijd.

Het nieuwe distributiecentrum biedt multimodale, temperatuurgeregelde verzend- en opslagfaciliteiten voor farmaceutische producten. Met 220 centra wereldwijd omslaat het PharmaChain netwerk van KN nu al meer dan 600.000 m². De uitbreiding maakt deel uit van de recentste strategische groeiplannen van de Zwitserse multinational.

Tobias Jerschke, Managing Director of Kuehne+Nagel BeLux: “De uitgebreide hub in Geel maakt deel uit van onze strategie om geïntegreerde logistieke oplossingen aan te bieden aan onze klanten, in het centrum van één van de sterkste Pharma-clusters van Europa. Door ons distributienetwerk te benutten, zorgen we ervoor dat ziekenhuizen, apotheken, artsen en patiënten volledig en op tijd worden beleverd.”

De distributiehub in Geel is centraal gelegen tussen de luchthavens van Brussel en Luik en beslaat zo’n 22.000 m², met nog 10.000 m² aan uitbreidbare ruimte. Met twee koelcellen en een snelle verbinding met 15 andere KN PharmaChain centra in Europa, wil het bedrijf ziekenhuizen, apotheken en dokters tijdig en zonder gebreken voorzien van de benodigde producten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.