Nieuws Kempen Kunst shoppen in Creative Factory van 5 tot 25.000 euro

Kunst shoppen in Creative Factory van 5 tot 25.000 euro

Kunst shoppen in Creative Factory van 5 tot 25.000 euro

TURNHOUT – Drie weekends lang opent kunstenaarscollectief Creative Factory haar Kunstmarkt in Turnhout. Werken van regionale kunstenaars worden er geëxposeerd en te koop aangeboden.

Creative Factory heeft haar exporuimtes en ateliers in het Open Stadsatelier in de Begijnendreef. Vrijdag 10 juni opent er bovendien De Kunstmarkt. Die brengt werken van regionale kunstenaars uit verschillende disciplines en kunstverzamelaars van beeldende kunst, fotografie en vintage samen in een expo. De werken worden tegelijk te koop aangeboden.

“Een breed publiek van kunstliefhebbers kan in deze expo terecht om hun interieur of verzameling te verrijken”, hoopt projectcoördinator Marc Vandendriessche. “We bieden onder meer schilderijen, kunstboeken en multiples aan. De prijzen gaan van 5 tot 25.000 euro.” Naast de werken prijken bekende namen zoals Paul Van Hees, Serge Baeken en Luk Van Soom.

Portfolio

Creative Factory breidt bovendien haar portfolio met reproducties van werken van regionale beeldende kunstenaars en fotografen uit. Fotograaf Jan Allaerts en schilder Paul Nouwkens vervoegen schilder Hannelore Van Even, illustratrice Yule Hermans en fotograaf François Peeters.

De portfolio’s bestaan telkens uit vijftien genummerde en gesigneerde reproducties op een formaat van 40 x 60 centimeter en kosten 125 euro. Ze zijn ook te verkrijgen tijdens De Kunstmarkt, die geopend is op vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni, zaterdag 18 en zondag 19 juni en zaterdag 25 en zondag 26 juni.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.