Nieuws Kempen Kwaliteitscertificaat voor niveau van herstellingen bij Groep VDH

Kwaliteitscertificaat voor niveau van herstellingen bij Groep VDH

Kwaliteitscertificaat voor niveau van herstellingen bij Groep VDH

HERENTALS/MOL- Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH, met vestigingen in Herentals, Mol en Diest heeft van importeur Mercedes-Benz Cars het certificaat ‘Repair & Reconnect’ gekregen. Dit betekent dat Groep VDH voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.

Soms denk je dat de schade aan je auto nog meevalt, maar toch kunnen achter die schijnbaar oppervlakkige schade nog grotere problemen schuilgaan. Zo kan een aanrijding met een paaltje een impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig.

Mercedes-Benz heeft de formule ‘Repair & Reconnect’ waarbij ook de schade achter de schade wordt gerepareerd. Dat moet garanderen dat het voertuig betrouwbaar en veilig blijft. Gecertificeerde Erkend Servicepunten Mercedes-Benz herstellen namelijk – volgens strenge voorgeschreven criteria – niet alleen de carrosserieschade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade.

Jan Druyts, Directeur Service van Groep VDH: “Onze klanten realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan bij carrosserieschade. Wij besteden veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Je moet je veiligheid immers niet aan het toeval overlaten.”

Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is de organisatie van Groep VDH  gecontroleerd op alle processen die binnen het schadeherstel plaatsvinden. Om de kwaliteitsnorm van het certificaat ‘Repair & Reconnect’ te kunnen blijven waarborgen, vindt na certificering jaarlijks een controle-audit plaats.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.