Nieuws Kempen La Buena Vida wint Molse Kei 2019

La Buena Vida wint Molse Kei 2019

La Buena Vida wint Molse Kei 2019

MOL – La Buena Vida, importeur van Spaanse wijnen, is de winnaar van de Molse Kei 2019. Dat is een jaarlijkse uitreiking van Unizo-Mol aan een plaatselijke onderneming die de gemeente in een ruime regio op de kaart zet.

La Buena Vida selecteert en importeert sinds 1994 Spaanse wijnen voor verkoop aan consument en aan gastronomische restaurants.

Er werden ook nog 2 andere prijzen uitgereikt. In de categorie Onbekend Mols kreeg illustrator Els Cools een trofee. De prijs Molstalgie, die een zaak met een lange traditie eert, ging naar Keurslager Bastiaens.

De plechtigheid vond plaats in Taverne Zilverbos aan het Zilvermeer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Lichtaart
Antwerpen

Bedenker Paschka is overleden

Vic Van den Putte is overleden. Hij was de uitvinder van de bekende smeerpasta van verse kaas en chocolade, die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer