Vijf jaar La Vie en Yo Yo en Jana vieren de vijfde verjaardag van hun zaak. — © Marc Peeters

La Vie en Yo viert vijfde verjaardag met Ladies Days

Yo Vannuffelen en haar dochter Jana Seyen organiseren zondag 17 maart een nieuwe editie van hun Ladies Days met La Vie en Yo. “Dit is niet alleen een leuke dag met nieuwe collecties, hapjes en drankjes en shopplezier, maar meteen ook de viering van ons 5-jarig bestaan”, verklappen de dames.

La Vie en Yo is een online boetiek met dameskleding. De zaak is geopend in maart 2019 door een moeder en dochter met dezelfde passie: mode en ondernemen. Naast online verkoop zorgen ze ook voor pasdagen in de showroom in Olen en organiseren ze regelmatig een ladies night. Plaats van afspraak zondag is het lokaal dienstencentrum Komie Geire in Olen-centrum.

De Ladies Days werden voor het eerst georganiseerd in 2023. De dames besloten niet bij de pakken te blijven zitten toen ze geen nieuw pop-uppand vonden. Ze pakten toen uit met een eigen shoppingevenement, de Ladies Days, geïnspireerd op het succes van de voorbije pop-ups en de ladiesnights waarbij ze elk weekend de woonkamer van de gastvrouw omtoveren om er een modeshow te organiseren met vriendinnen.

“De ervaring van de vorige Ladies Days heeft ons overtuigd dat onze klanten meer van dit willen. Dat mensen al weken op voorhand informeren over een nieuwe editie is echt hartverwarmend.” vertelt Yo. “We zijn klaar om iedereen opnieuw te verwelkomen voor een dag vol shopplezier, om nieuwe collecties te ontdekken en te genieten van onbeperkt stijladvies“, verklapt Jana. Iedereen is welkom tussen 11 en 17 uur.

http://www.lavieenyo.be