Nieuws Kempen Laatste plaatsen voor Made in Antwerpen Live

Laatste plaatsen voor Made in Antwerpen Live

Laatste plaatsen voor Made in Antwerpen Live

MIA liveHet aantal inschrijvingen voor Made in Antwerpen Live op woensdag 3 juni nadert de 350. Eens dat getal bereikt, worden die onverbiddelijk afgesloten. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan onmiddellijk.

Dominique De Pesseroy, market manager bij Made in, ziet alvast vier redenen waarom je Made in Antwerpen Live niet mag missen:
1.Omdat er niet alle dagen een internationale keynote spreker op bezoek komt. Vul je dag met enkele boeiende marketingcases gebracht door Antwerpse ondernemers. Weet jij nog niet wie onze internationale keynote spreker is? Ontdek het hier.

2. Omdat het de ideale plek is om andere ondernemers te ontmoeten. Wouter de Geest, Marc Fauconnier, Walter Borms en vele anderen zijn alvast ingeschreven. Benieuwd wie je nog op ons event kan tegenkomen? Bekijk hier onze gastenlijst en voeg je naam ook toe.

3. Omdat er op deze ‘gewone’ woensdag doorlopend champagne wordt geschonken. Het viergangen walking dinner, geïnspireerd op de Antwerpse keuken, is vergezeld van fijne champagne en streekbieren.

4. Omdat je deze keer je business cards wél thuis mag vergeten. Je ontvangt een gepersonaliseerd programmaboekje met eigen business cards. Netwerken op niveau was nog nooit zo gemakkelijk.

Made in Antwerpen Live vindt plaats op woensdag 3 juni in De Shop op het Eilandje in Antwerpen. Het marketingcongres loopt van 13 tot 18 uur, van 18 tot 22 uur is er een walking dinner en netwerkmoment.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer