Nieuws Kempen Lampiris en eni winnen groepsaankoop provincie Antwerpen

Lampiris en eni winnen groepsaankoop provincie Antwerpen

Lampiris en eni winnen groepsaankoop provincie Antwerpen

groepsaankoopEen recordaantal van bijna 100.000 inwoners schreef zich dit jaar in voor de inmiddels al zesde groepsaankoop voor groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Voor de combinatie van elektriciteit en gas brachten eni en Lampiris het beste bod uit. Voor elektriciteit alleen is de gebruiker het voordeligst af bij eni.

Tijdens de veiling vandaag brachten verschillende energieleveranciers hun beste bod uit. Voor deelnemers met elektriciteit en gas deden eni en Lampiris het scherpste bod met een korting van 33%. Deelnemers met alleen elektriciteit zijn dit jaar het voordeligst uit bij eni met een korting van 29%. De geboden korting is berekend ten opzichte van het gewogen gemiddelde van vergelijkbare tarieven van de zes grootste energieleveranciers (Electrabel, Luminus, eni, Essent, Lampiris en Eneco).

Groepsaankoop loont
Gedeputeerde voor Energie Inga Verhaert: “Mensen worden steeds meer geconfronteerd met stijgende kosten, niet in het minst voor energie. Het loont nu dus meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan een groepsaankoop. En dat hebben meer mensen dan ooit begrepen. Het succes van deze zesde editie bewijst opnieuw dat consumenten tot heel wat in staat zijn als ze zich verenigen. En met hoe meer ze zijn, hoe sterker ze staan. De provincie Antwerpen helpt hen met een goede omkadering en de juiste informatie. We hebben zo de markt de afgelopen jaren mee in gang gezet en daar blijf ik trots op.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer