Nieuws Kempen “LED beter voor milieu dan spaarlamp”

“LED beter voor milieu dan spaarlamp”

“LED beter voor milieu dan spaarlamp”

RGB-LED“De overheid vestigt nog te veel de aandacht op spaarlampen, hoewel deze enkel qua verbruik lager liggen dan de traditionele verlichting. Maar ze bevatten nog altijd het giftige kwik.” Dat zegt Sam Peys, manager van RGB-LED® Lighting Technologies uit Balen, een leidende Europese B2B producent en distributeur van innovatieve LED-verlichting. “We vinden het belangrijk dat het publiek op de hoogte wordt gebracht van de mogelijkheden van LED. Ook denken nog te veel mensen dat LED die koude, witte verlichting is. Een recent project bewijst het tegendeel.

Brasserie De Post, een gevestigde waarde op de markt in Geel, verhuisde eind vorig jaar naar een nieuw pand. De uitbaters kozen ervoor om de zaak volledig te verlichten met LED. Katrien Janssens van De Post: “Het was voor ons vooral belangrijk dat we de perfecte lichtkleur vonden die een gezellige sfeer creëert en dat bleek niet zo eenvoudig. Vele spots die ons getoond werden, hadden een koud witte, grauwe kleur. Dat paste absoluut niet bij het concept dat wij wilden realiseren. De producten van RGB-LED® Lighting Technologies waren perfect voor ons.”

Grote verschillen
“We krijgen dagelijks de opmerking van onze klanten dat ze door de bomen het bos niet meer zien in het huidige overaanbod van led producten”, vertelt Sam Peys. “De laatste jaren merken we dat het heel moeilijk is voor de klant om de kwalitatieve producten te selecteren. Vele producten zijn minderwaardig en van slechte kwaliteit. We zien het als onze verantwoordelijkheid om te informeren omtrent de grote verschillen.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer