OVERNAME LEO DRIES MERKSPLAS

Leo Dries geeft na bijna 40 jaar de fakkel door aan Tom Vansweevelt

Leo Dries heeft een overnemer gevonden voor zijn stofferings- en interieurbedrijf uit Merksplas. Sinds vorige maand is de leiding in handen van Tom Vansweevelt, zaakvoerder van Tiquis’ Art uit Ravels.

Interieur en Decoratie Leo Dries, een bedrijf gespecialiseerd in meubel- en interieurstofferingen op maat, is sinds vorige maand overgenomen. Tom Vansweevelt, zaakvoerder van sectorgenoot Tiquis’ Art uit Ravels, heeft nu de touwtjes in handen. “Leo Dries is een begrip in de sector en in de regio”, begint de nieuwe zaakvoerder zijn verhaal. “Ik ging drie jaar geleden aan de slag als zelfstandig stoffeerder en freelance projectleider. Ik vernam dat Leo Dries omwille van zijn leeftijd een overnemer zocht voor zijn zaak. De gesprekken werden opgestart en sinds begin november is de overname een feit.”

De voorbije jaren werkte Tom Vansweevelt met Tiquis’ Art eerder kleinschalig maar nu krijgt hij een gekende sectorgenoot onder zijn hoede. “De onderneming telt elf medewerkers, wat inderdaad een groot verschil is. Om de transitie vlot te laten verlopen, blijven Leo en Lieve nog even aan boord. De klanten kunnen trouwens gerust zijn: zij zullen kunnen blijven rekenen op de gekende service en kwaliteit. Leo Dries Interieur en Decoratie is een begrip in de regio en daarom blijft de naam van het bedrijf behouden, net als de vestigingsplaats in de Vaartstraat in Merksplas.”

Info: http://leodries.be