Nieuws Kempen Leven in de brouwerij bij bakkerij

Leven in de brouwerij bij bakkerij

Leven in de brouwerij bij bakkerij

KASTERLEE – De voormalige productiesite van bakkerij Van Heuckelom in het centrum van Kasterlee ademt 10 dagen lang gezelligheid. Het terrein wordt omgebouwd tot ‘Winter FABRIK’: een Alpenhut met allerlei activiteiten.

“We brengen tien dagen lang de Alpen naar Kasterlee”, omschrijft Pim Mertens deze pop-upwinterbar. Jong en oud zijn er dagelijks gratis welkom. Eventplanners Pim Mertens, Joren Thys en Martje Michielsen maken deel uit van de vzw Strauwntsound, die elk jaar de populaire fuif Booty Rave organiseert. Tijdens deze kerstperiode strijken ze neer in de gebouwen van de voormalige bakkerij Van Heuckelom aan Binnenpad in Kasterlee. Die is een tijd geleden overgenomen door Mariën Meesterbakkers uit Balen. De nieuwe eigenaar zag in afwachting van een herbestemming van de site deze gezellige invulling wel zitten.

“Van de nieuwe eigenaars krijgen we alle medewerking om de oude bakkerij weer even tot leven te brengen”, vertelt Pim Mertens.

Tot en met 29 december is de bakkerij het decor voor onder meer een apres-ski party, kerstmarkt, afterwork en de verzamelplaats voor winterwandelingen. Marc Dex zal er ook komen optreden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.