Nieuws Kempen Lichthuis Mol produceert met Nomaled eigen ledverlichting

Lichthuis Mol produceert met Nomaled eigen ledverlichting

Lichthuis Mol produceert met Nomaled eigen ledverlichting

lichthuisLichthuis in Mol is gestart met de productie van een eigen ledverlichting en brengt die op de markt onder de merknaam Nomaled. De lichtspeciaalzaak richt zich daarmee naar interieur- en keukenbouwers. “We leveren de armaturen op maat, brengen een zeer hoge lichtkwaliteit voor een prijs die lager ligt dan een andere ledverlichting”, legt zaakvoerder Joris Van Olmen uit. “Van bij de start liepen de bestellingen vlot binnen.”

Lichthuis Mol viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Zaakvoerder Joris Van Olmen en echtgenote Kristin Reggers omringen zich intussen met acht interieur- en lichtarchitecten en technici. In personeelsaantal zijn ze daarmee bij de grootste lichtspeciaalzaken in Vlaanderen. Het bedrijf focust op lichtstudies en –ontwerpen en beschikt in de showroom over een uniek lichtlabo en lichtstudio.

Snel leveren
De zaakvoerder denkt graag met zijn klanten mee en ontwikkelde van daaruit zijn eigen merk in ledverlichting: Nomaled. “Keukenbouwers en interieurinrichters  zijn van oorsprong schrijnwerkers en hebben vaak weinig kennis van verlichting”, vertelt Joris Van Olmen. “Wanneer ze ledverlichting willen installeren, dan moeten ze die bijvoorbeeld per 5m aankopen hoewel ze maar 1,5m nodig hebben. Wij maken de armaturen precies op maat. Bovendien werken we met een zeer kwalitatieve verlichting en dat aan een scherpe prijs. Omdat we over een ruime stock beschikken, kunnen we snel leveren.”

Om de keuken- en interieurbouwers te helpen om op hun beurt hun klanten te informeren, krijgen ze van Lichthuis en demokoffer met daarin verschillende profielen en ledstrips. “In een eerste fase wil ik focussen op de Kempen en de leveringen organiseren via een vaste leveringsdag”, aldus Van Olmen. “Momenteel zijn we bezig met het dealernetwerk uit te breiden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer