Liefde leidt tot fusie van twee rijscholen

TURNHOUT, MOL - Turnhoutse Autorijschool (TAR) en Rijschool Kara bundelen de krachten. Zaakvoerders Hans Van den Moortel en Kim Van Dun deden dat eerder al op privévlak. Het nieuwe bedrijf heet Otto.

De zaakvoerders van beide rijscholen leerden elkaar kennen dankzij hun passie voor verkeersopleidingen. Kim Van Dun was zaakvoerder van Kara, Hans Van de Moortel nam TAR over van de vorige eigenaars, de familie Van Gael en zijn eigen ouders.

TAR is gevestigd in Turnhout, Kara in Mol. Samen worden ze Otto. "We willen Otto uitbouwen tot een van de meest vooruitstrevende rijscholen in de Kempen", zegt Hans Van de Moortel. "Kim en ik delen dezelfde visie en vullen elkaar aan."

Otto richt zich vooral tot de 17- tot 25-jarigen, de beginnende chauffeurs die nog moeten leren rijden. Daarom kiezen de zaakvoerders voor een naam en een huisstijl die een jonge, dynamische uitstraling hebben.

"We hebben alle medewerkers persoonlijk ingelicht. De reacties zijn heel positief", zegt Kim Van Dun. "We hebben dit nieuwe verhaal gevierd met een intern lanceringsevent."