Nieuws Kempen Lilse ondernemers massaal naar vernieuwde nieuwjaarsdrink

Lilse ondernemers massaal naar vernieuwde nieuwjaarsdrink

Lilse ondernemers massaal naar vernieuwde nieuwjaarsdrink

lilleDe ondernemers van Groot-Lille (Lille, Poederlee, Wechelderzande en Gierle) zijn massaal ingegaan op een initiatief van enkele collega’s die de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Lille nieuw leven willen inblazen. Meer dan 120 ondernemers zijn ingeschreven voor de nieuwjaarsdrink op donderdag 22 januari bij securityfirma DNCS in Gierle. Zij zullen onder andere luisteren naar een toespraak van Peter Janssen, CEO Glacio/Ijsboerke.

Gastheer voor het gezelschap en een van de initiatiefnemers is Gust Dierckx van DNCS. “Ik kreeg de vraag om mijn bedrijf ter beschikking te stellen voor de bijeenkomst en ging daar met plezier op in. In het verleden was zo’n bijeenkomst wel eens een saaie bedoening. We wilden mensen meer triggeren om er naartoe te komen.” Zijn bedrijf levert hoogtechnologisch toepassingen op het vlak van security en gunt de deelnemers een blik achter de schermen door het tonen van een aantal interessante opstellingen. Verder werd dorpsgenoot Peter Janssen uitgenodigd, de CEO van Glacio/Ijsboerke. “Hij brengt een verhaal van dicht bij de deur”, aldus Dierckx.

Meer netwerken
Ook Michel en Jan Peeters van Groep Peeters-Govers en Delidis zetten hun schouders mee onder dit event, net als Michel Leys van de gelijknamige plantenkwekerij en tuinaanlegbedrijf. “We hebben collega’s opgebeld en gemotiveerd om te komen”, aldus Gust Dierckx. “Uiteindelijk zijn meer dan 120 mensen ingeschreven en dat zijn er een pak meer dan de vorige jaren. We stellen vast dat weinig Lilse ondernemers naar netwerkevents gaan en daar wilden we verandering in brengen.” Ook de burgemeester en enkele schepenen hebben toegezegd.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer