Nieuws Kempen Lion D’Or voor Délidis en Sigrid Naedts

Lion D’Or voor Délidis en Sigrid Naedts

Lion D’Or voor Délidis en Sigrid Naedts

GIERLE/MASSENHOVEN – Délidis, versgroothandel in groente, fruit en vlees uit Gierle en Sigrid Naedts (52) van Het Pannenhuis in Massenhoven hebben allebei een Lion D’Or mogen ontvangen. Voor Sigrid Naedts is het zelfs de tweede keer dat ze de prijs in de wacht sleept.

De Lion D’Or werd dit jaar voor de 12de keer georganiseerd en is een professionele ereprijs voor handelszaken (horeca & retail). Délidis kreeg een Lion D’Or als beste Toeleverancier van het jaar. Sigrid Naedts mag voor de tweede keer de Lion D’Or voor beste horecapersoonlijkheid op haar naam schrijven. Naedts baat al 26 jaar restaurant Het Pannenhuis uit in Massenhoven. “Ik had helemaal niet verwacht dat het mogelijk was om een tweede keer te winnen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!”, lacht de horecapersoonlijkheid. “Natuurlijk ben ik heel tevreden. Zo’n prijs geeft je toch het gevoel dat je goed bezig bent en het motiveert om nog beter te doen. “

Ook Délidis in Gierle is uiteraard blij met de Lion D’Or die het bedrijf gekregen heeft.

“We zijn ontzettend trots op het binnenhalen van deze award”, vertelt zaakvoerder Wim Peeters. “Des te meer omdat onze klanten, na de nominatie, mee konden stemmen. We zijn dan ook erg blij dat er ook klanten in de prijzen vielen. Zo won ETM Catering de 3de prijs in de categorie ‘Het Beste Gerecht van Vlaanderen’ en ook Het Pannenhuis is een zakenpartner.”

Délidis zette recent nog in op innovatie met de lancering van ‘Mijn Délidis’, een online bestelplatform en mobiele applicatie waardoor klanten kunnen bestellen waar én wanneer ze willen. Daarnaast kende het bedrijf de afgelopen jaren een mooie groei. “De prijs is een waardering voor de inzet van het hele team en zal een mooie plaats krijgen centraal in het bedrijf”, besluit Wim Peeters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer