Nieuws Kempen Locat en Bobbejaanland vinden mekaar voor nieuw teambuildingconcept

Locat en Bobbejaanland vinden mekaar voor nieuw teambuildingconcept

Locat en Bobbejaanland vinden mekaar voor nieuw teambuildingconcept

2 Kastelse bedrijven hebben mekaar gevonden voor een nieuw teambuildingconcept. In de voormiddag nemen medewerkers van Locat Events de deelnemers mee in de Kastelse bossen voor teamwork. Na de middag kunnen die zich uitleven in Bobbejaanland. “De eerste programma’s zijn al verkocht”, zegt Luc Meeus van Locat.

Beide ondernemingen maken deel uit van MeetingKempen, een organisatie die de regio promoot als zakelijke bestemming. “Ik zit in de stuurgroep, zo ook Sofie Dillen van Bobbejaanland. Zo kennen we mekaar en zijn we het idee gaan uitwerken”, legt de zaakvoerder van Locat uit.

In totaal worden 5 programma’s aangeboden. De dag begint steevast met een koffie en koffiekoek bij Bobbejaanland. Daar worden de deelnemers opgehaald en naar de omliggende bossen geloodst. Ze gaan er het Wild Wild West-spel spelen, een rit maken met elektrische steps, blind varen op de Nete of op weg met de Maffia-bus. Na de middag kunnen de deelnemers hun hart ophalen in het pretpark.

Samen verkopen
“Zowel Bobbejaanland als wij bieden de programma’s te koop aan. Het blijft natuurlijk afwachten, maar ik heb daar toch wel goede verwachtingen voor. De combinatie van een teambuilding met ‘s namiddags pret in het pretpark is toch wel bijzonder, ook al omdat we het aan een goede prijs kunnen aanbieden. Groepen vanaf 20 personen zijn welkom en we mikken zeker ook op zeer grote groepen van een paar honderd personen.”

Locat is een vaste waarde in de wereld van de events en teambuilding. “We bieden sinds kort ook coaching aan, waarbij coaches theorie brengen over bijvoorbeeld communicatie. Bedrijven willen hun teambuildings een meerwaarde geven en daar spelen we met coaching op in”, aldus nog Luc Meeus.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer