Nieuws Kempen Lokale bedrijven werken mee aan eerste winterbar in Heist

Lokale bedrijven werken mee aan eerste winterbar in Heist

Lokale bedrijven werken mee aan eerste winterbar in Heist

winterbar heistVandaag zijn de werkzaamheden gestart voor de bouw van de eerste pop-up winterbar in het centrum van Heist-op-den-Berg. Die opent op 26 november de deuren en blijft open tot 3 januari. Initiatiefnemer is Jan Moons, commercieel manager van KSK Heist en organisator van after work party’s. Hij doet een beroep op het lokaal bedrijfsleven.

Interieurbedrijf F&S Projects uit Heist is begonnen met het leggen van de houten vloer en neemt ook de buitenconstructie van de 160 vierkante meter grote chalet voor zijn rekening nemen. “Wij werken veel voor Lidl Belgium en hebben afgelopen jaar hun pop-up winkel op Tomorrowland gebouwd. Die moest eruit zien als een bos en in Heist gaan we dezelfde look creëren met het gebruik van natuurhout”, zegt CEO Filip Oost van F&S Projects. “Ik ken Jan Moons via KSK Heist. Het idee voor de winterbar haalde hij in Knokke. Vervolgens heeft hij lokale bedrijven gezocht om het initiatief mee tot stand te brengen.”

Groots gebeuren
Andere bedrijven die hun medewerking verlenen, zijn onder meer Reluz voor de verwarming, AVN voor de audio en Grondwerken Meulders, die opbergcontainers plaatsen. De pop-up winterbar krijgt de naam Moose en komt aan het Vredesplein in Heist, voor het vroegere politiekantoor onderaan de berg. Er wordt een uitgebreid activiteitenprogramma uitgewerkt.

Bij F&S Projects kijken ze alvast uit naar de opening. “Mijn medezaakvoerder Steve Van den Broeck en ikzelf zijn fervente ski- en ook après-skiliefhebbers”, lacht Filip Oost. Het bedrijf stelt 38 mensen te werk en verhuisde anderhalf jaar geleden naar een nieuwbouw waarin het 3 miljoen euro investeerde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer