Nieuws Kempen LSB Blokhutten breidt uit

LSB Blokhutten breidt uit

LSB Blokhutten breidt uit

LSB BlokhuttenLSB Blokhutten uit Dessel bouwt 2.000 vierkante meter bij: een magazijnuitbreiding van 850 m2, en een overdekte showroom van 1.150 m2.

“In onze overdekte showroom presenteren we blokhutten, tuinhuizen en ook tuinmeubels. In de winter wordt de showroom verwarmd, in de zomer gekoeld. De voor- en zijkanten van de showroom zijn open glaspartijen en in het dak zitten speciale lichtkoepels. Zo blijft het buitengevoel overheersen, maar kunnen we onze klanten in alle weersomstandigheden goed ontvangen”, legt Bart Van Bijlen uit.

Het bedrijf verhuisde 7 jaar geleden naar de Zandbergen in Dessel, maar bestaat volgend jaar 20 jaar. De uitbreidingen vervolledigen een productieruimte van 3.500 m2 en een opslagruimte van 1.600 m2. Er werken 6 mensen in de binnendienst, en 3 ploegen staan in voor de plaatsing.

LSB Blokhutten fabriceert blokhutten en tuinhuizen op maat, volgens de wensen van de klant. “De klant komt hier met een droom, wij proberen die zo goed mogelijk te realiseren. We ontwerpen de blokhut, bouwen ze, staan in voor de funderingswerken en de plaatsing.”

De bouw van de showroom is bijna afgerond, volgende week beginnen ze aan het dak. Medio maart wordt de showroom geopend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.