Nieuws Kempen LSB Blokhutten neemt overdekte showroom in gebruik

LSB Blokhutten neemt overdekte showroom in gebruik

LSB Blokhutten neemt overdekte showroom in gebruik

lsb blokhuttenDe nieuwe binnenshowroom bij LSB Blokhutten in Dessel nadert zijn voltooiing. In het weekend van 14 en 15 maart gaat die open voor het grote publiek. In een hal van 1200 vierkante meter kunnen klanten in alle rust en in alle weersomstandigheden een 20-tal blokhutten, tuinhuizen en poolhouses bekijken. Die komen allemaal uit het eigen atelier want LSB is tegelijk fabrikant, gespecialiseerd in maatwerk.

De hal staat op de plaats waar je vroeger het aanbod in open lucht kon bekijken. Bij de bouw is veel glas gebruikt, precies om het buitengevoel zoveel mogelijk te versterken.

Meer beleving
“Daarnaast trachten we met de nieuwe binnenshowroom ook meer in te spelen op beleving”, zeggen zaakvoerders Veerle Van Mechgelen en Bart Van Bijlen. “We willen onze klanten een realistischer beeld geven over het totaalplaatje. Vroeger konden ze ons assortiment aan tuinhuizen bekijken zonder meer. Nu verkopen we ook een uitgebreide collectie tuinmeubelen. Zo weet je perfect hoe het geheel in jouw tuin zal passen.”

LSB Blokhutten werd 25 jaar geleden opgericht. Sinds zeven jaar bevindt het bedrijf zich op het industrieterrein Stenehei in Dessel. Naast de twee zaakvoerders zijn er vijf productiemedewerkers en twee bedienden in dienst. In het atelier worden ook houten tuinhuizen gemaakt voor zelfstandige dealers in België, Nederland en Luxemburg. Zo’n 60% van de productie is voor derden, de overige 40% voor de rechtstreekse verkoop aan particulieren.

Ter gelegenheid van de ingebruikname van de nieuwe showroom zijn er opendeurdagen op 14-15 en 28-29 maart. De nieuwbouw werd gerealiseerd door Derdaele+ uit Lommel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer