Nieuws Kempen LSG neemt studiebureau in Ravels over, maar corona stelt het ontvangen van de nieuwe medewerkers uit

LSG neemt studiebureau in Ravels over, maar corona stelt het ontvangen van de nieuwe medewerkers uit

LSG neemt studiebureau in Ravels over, maar corona stelt het ontvangen van de nieuwe medewerkers uit

GEEL/RAVELS – Landmeterskantoor LSG uit Geel heeft het studiebureel Peter Verheyen uit Ravels overgenomen. De twee kantoren werkten al een tijdje geregeld samen. Normaal gezien zouden de medewerkers uit Ravels deze week hun intrek nemen in het kantoor van LSG in Geel, maar dat kan door de huidige veiligheidsmaatregelen niet doorgaan.

Het gaat om een vriendschappelijke overname. De zaakvoerder van het studiebureau in Ravels gaat over enkele jaren met pensioen en geeft op deze manier een toekomst aan zijn activiteitenpakket en medewerkers. Het Ravelse kantoor is aan de woning van de zaakvoerder en blijft nog 3 jaar geopend.

Toch verhuizen de meeste medewerkers naar het kantoor van LSG in Geel. Dat was gepland voor deze vrijdag, maar wordt nu uitgesteld. “We hadden ons kantoor aangepast om de nieuwe medewerkers te verwelkomen, maar dat zal dus nog even moeten wachten”, zegt Joost Smets van LSG. “Het werk gaat ondertussen wel door. We doen nu alles met telewerk.”

Inhoudelijk zal er weinig veranderen. De werking van beide kantoren sloot al goed op elkaar aan.

“Studiebureel Peter Verheyen deed wel veel opdrachten voor de bouwsector”, weet Joost Smets. “Dat deden wij veel minder, dus in die zin wordt ons dienstenpakket nu wel uitgebreid. Alles samen zijn we nu met 12 werknemers. Daarmee zijn we wellicht het grootste landmeterskantoor in de Kempen. Een dergelijke overname is ook iets zeldzaams. De meeste landmeters werken alleen en geven hun activiteitenpakket over bij hun pensioen. Wij kiezen voor een andere aanpak.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.