Nieuws Kempen Luxepoot Vanhencxthoven wordt Heylen Exclusief

Luxepoot Vanhencxthoven wordt Heylen Exclusief

Luxepoot Vanhencxthoven wordt Heylen Exclusief

HERENTALS/TURNHOUT – Vanhencxthoven, de exclusieve vastgoedtak van Heylen Vastgoed, gaat voortaan voort onder de naam Heylen Exclusief. Met de nieuwe naam, een nieuw logo en de herwerkte kleuren moet de link met Heylen Vastgoed veel sterker aanwezig zijn dan voorheen het geval was.

“Ons doel met deze rebranding was om een duidelijk herkenbaar merk te creëren, met een onmiskenbare link naar de andere afdelingen van Heylen Vastgoed”, verduidelijkt Cedric Vanhencxthoven, medezaakvoerder van Heylen Vastgoed. “We nemen steeds de expertise en kracht van ons hele team mee, en dat zal nu ook in het straatbeeld duidelijk worden. Maar er verandert niets aan het team en de structuur die er al stonden.”

De nieuwe naam, het nieuwe logo en de herwerkte kleuren moeten de continuïteit, nabijheid en degelijkheid van Heylen Vastgoed benadrukken.

“Al onze afdelingen profiteren mee van het merk en de structuur die we als Heylen Vastgoed doorheen de jaren hebben opgebouwd, met binnenkort 10 kantoren in de provincie Antwerpen, een uitgebreide juridische afdeling en een sterk bezochte website. Dat maken we nu nog meer duidelijk dankzij deze rebranding”, zegt Johan Heylen, medezaakvoerder  van Heylen Vastgoed

Het vernieuwde merk zal de komende weken worden uitgerold in de provincie Antwerpen. “Nieuwe immoborden zijn al gedrukt, nieuwe branding en website werden gelanceerd, en het logo werd al opgenomen in verschillende mediakanalen”, aldus Cedric Vanhencxthoven

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.