Nieuws Kempen Maakbedrijf toont veerkracht met weerbestendige desinfectiezuilen

Maakbedrijf toont veerkracht met weerbestendige desinfectiezuilen

Maakbedrijf toont veerkracht met weerbestendige desinfectiezuilen

HULSHOUT/SCHERPENHEUVEL-ZICHEM – In Westmeerbeek (Hulshout) maakt Made By Tune 2.0 op dit moment geautomatiseerde en weerbestendige desinfectiezuilen. Medezaakvoerder Michaël T’Sjoen moest na de uitbraak van de coronacrisis snel schakelen omdat het orderboekje van het bedrijf in een mum van tijd zo goed als leeg was.

Amper twee maanden geleden waren Michaël T’Sjoen en medezaakvoerster/ partner Magali Durieux van maakbedrijf Made By Tune 2.0 druk bezig met de voorbereidingen van het festivalseizoen en andere opdrachten. Made By Tune 2.0 maakt in opdracht van particulieren en bedrijven/organisaties allerhande op maat gemaakte constructies/voorwerpen in heel wat materialen, gaande van kurk en leder tot hout en gegalvaniseerd staal. Alles waar vakmanschap voor nodig is, is een kolfje naar de hand van Michaël en Magali. Ook het lassen, laseren en graveren in eigen atelier zit in het aanbod van Made By Tune 2.0.

Snel schakelen

De coronacrisis gooide roet in het eten. In een mum van tijd was het orderboekje van het bedrijf zo goed als leeg.  “Net als heel wat bedrijven in onze sector ligt ook Made By Tune 2.0 stil”, zegt Michaël. “Maar dat wil niet zeggen dat we niet verder willen. Daarom zijn we begonnen met het ontwerp en productie van desinfectiezuilen. die handelaars kunnen plaatsen aan de ingang van hun shop/gebouw. Met de nakende heropening van winkels en later ook de horeca bieden onze zuilen voor de klant/bezoeker en de verkoper de nodige veiligheidsgaranties.”

Uitrusting

De toren is uitgerust met een automatische dispenser (die werkt op batterijen of met een stekker), het apparaat is weerbestendig en staat op wieltjes zodat het systeem eenvoudig is te verplaatsen bij de opening en sluiting van de zaak. “Verder hebben heb we een vakje voorzien voor wegwerpdoekjes en onderaan is dan een vuilbakje verwerkt in de toren uit wit of zwarte betonplex. De klant kan de kleur van de toren zelf kiezen en er is een mogelijkheid om de zuil te personaliseren met info over de zaak”, klinkt het nog.  De levertijd van de desinfectiezuilen is ongeveer een week na bestelling.

Made By Tune

Made By Tune 2.0 is de opvolger van Made By Tune 1.0. “Vorig jaar is mijn vrouw in de zaak gestapt en zijn we overgestapt van een eenmanszaak naar een vennootschapsvorm. Sinds 2012 ben ik met de zaak bezig”, besluit Michaël. De administratieve zetel van het bedrijf is gevestigd aan de Schuurweg in Testelt (Scherpenheuvel-Zichem), het atelier heeft onderdak gevonden in KMO-zone La Corbeille aan de Corbeillestraat in Westmeerbeek (Hulshout).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.