Nieuws Kempen Maar liefst 11 faillissementen deze week

Maar liefst 11 faillissementen deze week

Maar liefst 11 faillissementen deze week

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen een reeks vennootschappen failliet verklaard.

De Grens bvba, uitbater van een café/restaurant aan de Bredaseweg 98 in Weelde, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Mark Bruurs.

Future Proof Electronics bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, gespecialiseerd in elektrotechnische installatiewerken, werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Ronny Ceusters.

Dekobe bvba, Waterstraat 2B in Geel, was actief als handel in eigen onroerend goed en werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Nog in Geel werd Romabo bvba, Hazenhout 2, gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Het bedrijf voerde diverse bouwwerkzaamheden uit. Curator: Gert Verreyt.

In Beerse valt het doek over Garage Van den Heuvel bvba, Beemdenstraat 35/4, actief in de aan- en verkoop van trikes en onderdelen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Rule-IT Comm.V, Berkenlaan 14 in Herentals, was actief in consulting IT en management. Zaakvoerder Roeland Ghesquière legde zelf de boeken neer. Curator: Kristof Benijts.

Frank Daems, Wippelberg 66 in Arendonk, baatte café De Liereman uit maar was genoodzaakt het faillissement aan te vragen. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

A.P. Beheer bvba, Onder d’Eike 25 in Arendonk, gespecialiseerd in instellingen en diensten ten bate van kinderen, vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Bert Broens, Diepestraat 11 in Mol, voerde laswerken uit maar gooide de handdoek in de ring. Curator: Gert Verreyt.

Reefcorals bvba, Tulderbos 120/A53 in Poppel, een speciaalzaak op het vlak van zeewater, stapte naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curator: Mark Bruurs.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer