Nieuws Kempen Maar liefst 14 faillissementen

Maar liefst 14 faillissementen

Maar liefst 14 faillissementen

faillietHet licht gaat uit in de broodjeszaak uitgebaat door de bvba ‘t Krokantje in Hulsen (Balen). De zaakvoerders legden zelf de boeken neer. Meester Christophe Geukens is de curator.

In Echelpoel in Bouwel is de bvba JVE failliet op bekentenis. De onderneming voerde grondwerken en bestratingen uit. Advocaat Jozef Van Looy is de curator.

Dana Smets heeft de boeken neergelegd van haar houthandel in Dorp in Herselt. De advocaten Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters zijn de curatoren.

Nadat hij zijn boeken had neergelegd, werd loodgieter Yvo Verlinden, Stippelberg in Herselt, failliet verklaard. De curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

In de Amsterdamstraat in Meer is de bvba Maen Renewable failliet op dagvaarding. De onderneming verzorgde zakelijke dienstverlening. De curator in dit dossier is Johan Van Cauwenbergh.

Het licht gaat uit bij de nv Vandomij, gevestigd in de Maxburgdreef in Meer. De firma was gespecialiseerd in managementsactiviteiten van holdings. Ook in deze zaak is Johan Van Cauwenberg de curator.

Consultancy en training waren de core-business van Nederlander Willy Koens. De man legde de boeken neer van zijn bedrijf in de Burgemeester Van Nuetenstraat in Meerle.  De curator is Patrick De Ferm.

Stukadoor Jurgen Van de Plas, Gebroeders de Winterstraat in Lille, is failliet verklaard op bekentenis. De onderneming had nog twee medewerkers in dienst. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft gisteren de bvba Truckpaint Lefebvre, gevestigd in de Emiel Becquaertlaan in Mol, op bekentenis failliet verklaard. De onderneming voerde carrosserieherstellingen uit aan vrachtwagens en had nog drie arbeiders en één bediende in dienst. De rechtbank stelde Antje Van Overstraeten en Gert Hermans aan als curatoren.

Ook in de Emiel Becquaertlaan in Mol valt het doek over metaalbouw bvba Almonta. De zaakvoerders legden zelf de boeken neer. De onderneming had nog twee arbeiders in dienst. Christophe Geukens treedt op als curator.

In Rijpad is de bvba Maribek in Mol failliet op dagvaarding. De onderneming voerde grafische activiteiten uit, net als kleinhandel in boeken en kranten. Antje Van Overstraeten en Gert Hermans zijn de curatoren.

De handelsrechter in Turnhout heeft Andy Drutti op dagvaarding failliet verklaard als uitbater van een café-bar in Mol. Tom Vandecruys treedt op als curator.

Na dagvaarding door schuldeisers werd Sabrina Lelievre failliet verklaard. De vrouw baatte een café uit aan het Zegeplein. Tom Van Even is de curator.

De zaakvoerders van de bvba K&S Vloerwerken, Heizijde in Turnhout, hebben de boeken neergelegd en werden failliet verklaard. Ronny Ceusters treedt op als curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer