Nieuws Kempen Maar liefst 20 faillissementen deze week

Maar liefst 20 faillissementen deze week

Maar liefst 20 faillissementen deze week

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen maar liefst 20 ondernemingen failliet verklaard.

Meest in het oog springend is de faling van Bike Direct NV, Vaartstraat 1 in Meerhout, actief in de productie en verkoop van fietsen en fietskleding. Het gaat om de vennootschap achter het fietsmerk Moozes. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Er waren nog 6 mensen aan het werk. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

CVA Holding bvba, een holding en handel in eigen onroerend goed aan de Chaamseweg 38 in Meerle, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator Katty Somers.

Ook na dagvaarding werd Karbar bvba, Tilburgseweg 123 in Poppel, failliet verklaard. Het bedrijf vervaardigde aanhangwagens, opleggers en caravans. Curator: Mark Bruurs.

Op zijn beurt werd ook handelsbemiddelaar Stefan Van Langenhove, Kapelstraat 37 in Grobbendonk, failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Ludwig Peeters.

Autocenter bvba, Nijverheidsstraat 14 in Herentals, moet de deuren sluiten. De rechter verklaarde het bedrijf failliet na dagvaarding. Curator: Kristof Benijts.

Een eetgelegenheid die wordt uitgebaat door Invest Now bvba, Frankrijklei 33/36 in Antwerpen, werd ook al failliet verklaard na dagvaarding door schuldeisers. Curator: Ronny Ceusters.

Het Belgisch bijhuis van MS Compagnie LTD, Schansstraat 41 in Mol, is failliet op dagvaarding. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Platinium Stable bvba, actief in de paardensport en het fokken van paarden, werd tot de faling gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De handel in onderdelen en accessoires voor motorvoertuigen Protectools bvba, Dikberd 14 unit 8C2, gaat dicht na dagvaarding door schuldeisers. Curator: Kristof Benijts.

Ook de handel in eigen onroerend goed Real Company bvba, Elsum 47/1 in Geel, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Handelsbedrijf Amazing Services VOF, Kapelstraat 7 in Arendonk, is failliet op aangifte. Ook vennoten Kelly Van Beylen en Kevin Sluiyter werden mee failliet verklaard. Curator: Mark Bruurs.

Opnieuw is er ook een varkensvetmesterij bij de falingen. JAC Rens bvba, Mierdsedijk 111A in Poppel, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Mark Bruurs.

Nog in de landbouwsector werd Deloma & Co nv, een gemengd landbouwbedrijf, failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Schrijnwerkerij De Huisdokter bvba, Gasthuisstraat 28 in Mol, moet zijn activiteiten stopzetten na dagvaarding. Curator: Christophe Geukens.

De detailhandel in voedingsmiddelen uitgebaat door MNB bvba, Keizer Karellaan 584 in Brussel, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Ronny Ceusters.

Ook het café dat wordt uitgebaat door Kral Comm.V., Rozenberg 164 in Mol, moet de deuren sluiten na dagvaarding. Vennoot Yilmaz Altindal deelt in het faillissement. Curator Christophe Geukens.

Vervoersbedrijf Kompar bvba, Eindhoutsebaan 64a in Meerhout, moet de voertuigen aan de kant zetten na een dagvaarding tot faillissement. Curator: Gert Verreyt.

Het hotel-motel-restaurant Aan De Hoek bvba, Turnhoutsebaan 225 in Mol, gaat op slot na dagvaarding door schuldeisers. Curator: Gert Verreyt.

Het Belgisch bijhuis van De H H Hoeve LTD, Herentalseweg 4 in Geel, werd gedagvaard tot faling. Curator: Gert Verreyt.

Plantenteeltbedrijf Staes Plantservice bvba, Kerkstraat 48/6 in Beerse, werd eveneens gedagvaard in faillissement. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer