Nieuws Kempen Madame Moustache verhuist dichter naar het centrum

Madame Moustache verhuist dichter naar het centrum

Madame Moustache verhuist dichter naar het centrum

TURNHOUT – Cylke Janssen trekt volgende maand met haar Turnhoutse kappers- en barbierzaak Madame Moustache naar een eigen pand. Daar ziet ze ook nog ruimte voor uitbreiding.

De voorbije jaren huurde Cylke voor haar kapperszaak een handelsruimte aan de Nieuwe Kaai in Turnhout. Maar daar komt nu een broodjeszaak. “Ik heb een half jaar gezocht en ik ben blij dat ik nu een pand heb kunnen kopen. Het is een voormalige electrozaak, in het verlengde van de Nieuwe Kaai, maar dichter bij het centrum van Turnhout. Ik ga er zelf boven wonen.”

Op vrijdag 29 november ontvangt Cylke de laatste klanten aan de Nieuwe Kaai, vanaf donderdag 5 december werkt ze in haar nieuwe zaak. “We hebben twee maanden dag en nacht verbouwd, alles gestript en heropgebouwd en ook alle nodige vergunningen in orde gebracht. Het voordeel is wel dat het nu helemaal mijn ding geworden is, met vooraan het kapsalon en achteraan de barber shop. Ik heb zelfs nog ruimte te huur voor bijvoorbeeld een tatoeëerder en een schoonheidsspecialiste.”

Wie nieuwsgierig is naar de nieuwe zaak in de Renier Sniedersstraat 91, mag woensdag 4 december vanaf 18u onder het genot van een hapje en een drankje al eens gaan kijken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.