Nieuws Kempen Made in Kempen Live in heel veel foto’s

Made in Kempen Live in heel veel foto’s

Made in Kempen Live in heel veel foto’s

made in kempen live 2015-foto joren de weerdtEen kleine 400 ondernemers en kaderleden namen vandaag deel aan Made in Kempen Live bij CAC Mercedes-Benz in Turnhout. Ze luisterden naar inspirerende innovatieverhalen, genoten van lekker eten en drinken en kregen voluit de kans om te netwerken met collega-ondernemers.

Deze fotoreportage van Joren De Weerdt bewijst dat het er niet alleen ernstig maar bij momenten ook erg vrolijk aan toe ging.

De organisatie dankt volgende eventsponsors: Car Assistance Company, Rent a Lounge, Innovatiecentrum Antwerpen, Ijsboerke, Switch, Stegmann, Albert Heijn/Peeters-Govers, 4Wings, PFL, Salons De Boeck, Plantrent, Sharingbox en TowerEye.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer