Nieuws Kempen Maes opent gloednieuwe Kärcher-toonzaal

Maes opent gloednieuwe Kärcher-toonzaal

Maes opent gloednieuwe Kärcher-toonzaal

Familiebedrijf Maes opent  een gloednieuwe Kärcher showroom in hun vestiging in Kasterlee. Kärcher Store Maes is een gevestigde waarde in de Kempen voor zijn kwalitatief reinigingsadvies. De nieuwe showroom biedt meer mogelijkheden en toont naast de reinigingsoplossingen ook het nieuwe assortiment tuingereedschappen van het merk. Er is meer ruimte voor advies en testmogelijkheden voor klanten.

Kärcher is de wereldwijde marktleider op het gebied van reinigingstechnieken, zowel voor particulieren als professionals. Als exclusieve verdeler in de Kempen, vult Kärcher Store Maes de kwaliteit van Kärcher aan met een klantgerichte en snelle na-service. “In dat opzicht kon een eigen showroom niet uitblijven”, vertelt Christof Maes. “We staan bekend om onze doorgedreven productkennis van het  Kärcher-assortiment. Daarom willen we de klant op een persoonlijke manier de mogelijkheden uit het assortiment presenteren. Voor de vaak uitdagende reinigingsproblemen waar onze klanten mee zitten, is dit een absolute meerwaarde.”

Klant centraal

Door de presentatie is de nieuwe showroom van Kärcher is uniek. Maes biedt als enige in de Benelux deze gestructureerde inrichting van het aanbod aan. De exclusieve Kärcher-rekken zijn zo georganiseerd dat klanten in één oogopslag vinden waar ze naar op zoek zijn. Er is ook gedacht aan ruimte om demonstraties van diverse toestellen te geven.  Zowel als professional als particulier kan je terecht voor reinigingsadvies en onderhoud- en herstellingsvragen.

Batterijen

Daarnaast biedt Kärcher Store Maes ook een breed assortiment van “home & garden” oplossingen aan, waaronder een volledig nieuwe lijn tuingereedschappen. “We zetten sterk in op dit tuinassortiment omdat we de nood bij onze klanten erg aanvoelen. Zo stellen we bijvoorbeeld een uniek gamma aan batterijen tentoon. Het fijne aan deze batterijen is dat ze werken op zo goed als alle tuintoestellen van Kärcher. De klant investeert dus éénmalig in een batterij, waarna de aankoop van extra toestellen zeer voordelig is. Een toegevoegde waarde voor elke tuinliefhebber!” zegt Christof Maes.

Verder is het mogelijk om een Kärcher toestel te huren voor korte opdrachten of om een jong gebruikt toestel te vinden in het tweedehands aanbod van Kärcher Store Maes. De nieuwe showroom biedt daardoor het meest complete aanbod van Kärcher in de Kempen.

Maes werd in 1952 opgericht in Kasterlee door Albert Maes en is na 68 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde voor reiniging, automotive, vakhandel, machinery en verhuur. Het doel van de groep is ervoor te zorgen dat de ondernemer in de Kempen aan het werk kan blijven met de beste tools en machines.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.