Nieuws Kempen Makelaar gaat voor uit de kluiten gewassen kerstkaarten

Makelaar gaat voor uit de kluiten gewassen kerstkaarten

Makelaar gaat voor uit de kluiten gewassen kerstkaarten

Immo VL in Geel gaat haar kerstboodschap uitdragen via de verkochte panden van afgelopen jaar. De eigen vastgoedexperten gaan een immobord in de tuin plaatsen, dat een pak zichtbaarder is en ineens de traditionele kerstkaart vervangt.

 

“Met het bord willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze hebben gesteld in ons team. De traditionele kerstkaart wordt dit jaar dus vervangen”, zegt Jo Verhofstadt, manager van Immo VL. “Op deze manier zetten we Immo VL ook extra op de kaart, want herkenning en zichtbaarheid in het straatbeeld is en blijft een belangrijke marketingtool voor een vastgoedmakelaar.”

De actie loopt in de volledige regio rond de kantoren van Immo VL: in Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder. “We gaan ons werk hebben met de borden te plaatsen, want in 2021 hebben we iets meer dan 800 transacties afgerond.”

“De actie is dan ook de ideale manier om alle Kempenaars fijne feestdagen en een gezond 2022 te wensen namens het hele Immo VL-team”, besluit Verhofstadt. Dat is dan hierbij ook gebeurd.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.