Nieuws Kempen Makelaarskantoor Huize Jansen verhuisd

Makelaarskantoor Huize Jansen verhuisd

Makelaarskantoor Huize Jansen verhuisd

huize jansenHet makelaarskantoor Huize Jansen uit Kasterlee heeft zijn kantoor aan de Geelsebaan ingeruild voor een nieuwbouw in de Pastorijstraat. De verhuizing was nodig om de groei te kunnen volgen. In de nieuwe vestiging is meer kantoorruimte voor de vijf medewerkers en worden klanten ontvangen in een aparte ruimte die is uitgerust met een audiovisuele installatie.

“Nog een belangrijke troef voor de nieuwe locatie is de zichtbaarheid en de makkelijke bereikbaarheid”, legt zaakvoerder Danny Jansen uit. “Het nieuwe kantoor bevindt zich vlakbij de nieuwe expressweg Turnhout-Geel en op de as richting Retie, Lichtaart en Herentals. Klanten kunnen nu ook gewoon komen binnenwandelen tijdens de kantooruren, terwijl ze vroeger moesten aanbellen. Buiten de kantooruren zijn mensen uiteraard altijd welkom na afspraak.”

De corebusiness van Huize Jansen is de verkoop en verhuur van vastgoed, voornamelijk in de Kempen. Daarnaast is er een 300-tal klanten dat als eigenaar een beroep doet op het kantoor als professioneel syndicus, waarbij Huize Jansen instaat voor het hele beheer van hun eigendom. Een vierde activiteit is die van vastgoedexpert.

Persoonlijke aanpak
“Wij onderscheiden ons door onze kwaliteitsvolle, resultaatgerichte en persoonlijke aanpak, service en nazorg”, legt Danny Jansen uit. “Elke tevreden klant is onze beste publiciteit. Dezelfde medewerker blijft een dossier opvolgen vanaf de schatting tot en met de notariële akte. Alle medewerkers zijn getrainde en ervaren makelaars die in verschillende gemeenten in de Kempen wonen, wat maakt dat we weten wat er in de Kempen leeft op het gebied van vastgoed.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer