Gawd van de Kuj Foto: Gawd van de Kuj

Mangerie Weselo brengt met ’t Gawd van de Kuj vier artisanale boters op de markt

Onder het label ’t Gawd van de Kuj brengen An Van Rompaey en Dieter Franck vier kruidenboters op de markt. De zaakvoerders van restaurant en B&B Mangerie Weselo uit Mol zochten bijna drie jaar naar de juiste smaken en texturen.

Met ’t Gawd van de Kuj speelt Mangerie Weselo een extra troef uit. An Van Rompaey en Dieter Franck hebben voortaan ook een eigen lijn unieke boters. “We zijn in 2021 begonnen met het samenstellen van onze kruidenboters. Vanuit een passie voor de culinaire wereld gingen we op zoek naar de juiste smaken en texturen. Twee jaar later konden we met veel trots de eerste twee smaakmakers voorstellen en nu is het assortiment uitgebreid tot vier verschillende soorten boter.”

’t Gawd van de Kuj is verkrijgbaar in vier smaken: knoflook, fijne kruiden, peper en chili. “Alle boters passen perfect bij iedere maaltijd en kunnen zowel warm als koud gesmaakt worden. De lookboter zal zeker liefhebbers van vis en schelpdieren aanspreken, terwijl de peperboter perfect pas bij een vleesgerecht. De fijne kruidenboter zorgt voor een verfijnde finishing touch en de chiliboter is de meest prikkelende variant uit ons assortiment.”

An en Dieter brengen hun boters aan de man op markten en jaarmarkten, maar ’t Gawd van de Kuj is ook verkrijgbaar in verschillende verkooppunten in Mol, Balen, Geel, Herentals en Kasterlee.

Info: http://gawdvandekuj.be