Nieuws Kempen Marketingbureau ADD-Design organiseert een marketing clinic in Dubai

Marketingbureau ADD-Design organiseert een marketing clinic in Dubai

Sprekers Didier Rooms en Laura Vanaga. Foto: ADD-Design

Marketingbureau ADD-Design organiseert een marketing clinic in Dubai

MERKSPLAS – Marketingbureau ADD-Design lanceert een opleiding in Dubai. De marketing clinic met sprekers Didier Rooms en Laura Vanaga zal er doorgaan van 18 tot 21 september.

Marketingbureau ADD-Design en Didier Rooms slaan hun vleugels uit. “Na het winnen van vijf awards het voorbije jaar zijn we klaar voor een volgende stap”, meldt de zaakvoerder. “Al sinds 2014 kan iedereen bij ADD-Design terecht voor websites en marketingadvies op maat. Uit de markt kreeg ik evenwel meer en meer de vraag voor het faciliteren van marketingopleidingen. Gezien ons internationale klantenbestand en kantoor in Dubai was de keuze snel gemaakt om een opleiding daar te faciliteren. De opleiding is gericht op het creëren van ervaringen in combinatie met persoonlijke coaching over diverse topics. En dat alles natuurlijk in een exclusief kader. Voor de deelnemers wordt het een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten en uiteraard leren ze veel bij over marketing en zichzelf te profileren.”

Info: https://www.marketingclinicdubai.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.