Nieuws Kempen Marketingstudenten verdienen 10.700 euro voor het goede doel

Marketingstudenten verdienen 10.700 euro voor het goede doel

Marketingstudenten verdienen 10.700 euro voor het goede doel

Schenking KOTKDe studenten Marketing HBO5 van het Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK Geel hebben via de organisatie van verschillende evenementen 10.700 euro ingezameld. Het geld gaat naar Kom op Tegen Kanker en het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. De organisaties mochten vandaag hun cheque in ontvangst komen nemen.

De eerstejaarsstudenten mochten marketing in de praktijk brengen via groepswerk en de verkoop van allerlei producten op de campus en de organisatie van verschillende events. De tweedejaars focusten zich op het organiseren van het event TradingMinds, waarop interessante marketing- en businessgerelateerde onderwerpen aan bod kwamen. Voor het hoofdthema ‘internetmarketing’ nodigden ze sprekers uit als Cain Ransbottyn en Lieven Van Nieuwenhuyze. 290 geïnteresseerden namen deel.

Een cheque van 8.500 euro ging naar Kom op tegen Kanker, dat het geld zal investeren in het onderzoek en de aanpak naar therapeutisch falen bij kankerpatiënten. De overige 2.200 euro is bestemd voor de opleiding van geleidingshonden voor blinden of slechtzienden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer