Nieuws Kempen Marktleider in festivaltoiletten verhuist

Marktleider in festivaltoiletten verhuist

Marktleider in festivaltoiletten verhuist

Toiletcabines peerGSV, Belgisch marktleider in de verhuur van mobiele festivaltoiletten, is bezig met de verhuizing naar een nieuw terrein aan de Turnhoutsebaan in Dessel. “Volgend weekend verhuizen we de bureaus en tegen 1 mei is onze vroegere locatie aan De Huisjes in Retie volledig ontruimd”, meldt Sim Helsen, die samen met Koen Vervecken het bedrijf runt.

Reden voor de verhuis is plaatsgebrek. Was de vorige locatie zo’n 5.000 m2 groot, dan is de nieuwe 15.000 m2. Het gaat om het vroegere bedrijfsterrein van Dams Transport.

Helsen en Vervecken namen zeven jaar geleden GSV over en bouwden het bedrijf uit tot marktleider in ons land. Het gamma bestaat uit een 1000-tal cabines en urinoirs en een 50-tal toiletcontainers, naast mobiele kassa’s, Heras-hekwerk, enz. GSV levert op veel grote festivals zoals de Gentse Feesten, Laundry Day, Tomorrowland, Groezrock, enz. “Elk weekend zijn we op een veertig tot vijftig plaatsen actief”, vertelt Helsen. “Ook op fuiven, kermissen en privé-feesten. We leveren over heel België en een stuk van Nederland.”

Innovaties
De onderneming werkt voortdurend aan innovatie. Nieuw zijn de vacuümtoiletten zoals je die ook in vliegtuigen en schepen hebt. “Ze verbruiken per spoelbeurt minder dan een liter water”, legt Sim Helsen uit. “Ook hebben we nu 14-deurs toiletcontainers voor de grotere evenementen.”

GSV heeft negen vaste personeelsleden in dienst en doet verspreid over de zomer een beroep op een 60-tal jobstudenten en losse medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer