Martens Glas

Martens Glas viert 50-jarig bestaan met een nieuw bedrijfsgebouw

Martens Glas, voorheen bekend als Alles Glas, markeert een mijlpaal van vijftig jaar in de glasindustrie.

Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, kondigen ze met trots een rebranding aan en de officiële opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, toonzaal en productiehal op het industrieterrein De Kluis in Hoogstraten.

“Met een halve eeuw geschiedenis achter ons voelden we dat het tijd was om een frisse blik te werpen op ons merk en ons voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die de moderne markt en glasindustrie met zich meebrengen”, verklaart Guy Martens, bestuurder Martens Glas. “In een wereld die voortdurend evolueert, begrijpen we dat verandering nodig is om te groeien en relevant te blijven. Daarom besloten we om terug te keren naar de basis waar het vijftig jaar geleden begon en herbevestigen we onze focus op de woning- en projectbouw.”

Martens Glas omarmt innovatie en implementeert de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de glasindustrie, zoals de nieuwste inhouse productielijn MG FireGlass; state-of-the art brandwerend schrijnwerk met onder andere brandwerende kantoorwanden en deuren, die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. “We blijven ernaar streven om vooruit te kijken en te anticiperen op de toekomstige behoeften van onze klanten en de glasindustrie als geheel. Vanuit ons nieuwe gebouw kunnen we onze klanten nog beter, sneller en efficiënter van dienst zijn", aldus Guy Martens.