Nieuws Kempen Mauquoy ontvangt HIB-label

Mauquoy ontvangt HIB-label

Mauquoy ontvangt HIB-label

Uitreiking HIB MauquoyDe medaille-afdeling van Mauquoy uit Grobbendonk ontving vorige week het Handmade in Belgium-label. Handmade in Belgium (HIB), een initiatief van Unizo, is een erkenning die uitgereikt wordt aan ondernemingen die een substantieel onderdeel van het assortiment met de hand produceren. Aangezien het bedrijf al sinds 1875 medailles en eretekens vervaardigt, is dit label voor Mauquoy een waardevolle erkenning voor de ambachtelijke wijze waarop geproduceerd wordt. Bij het maken van een medaille komt er immers aardig wat handwerk aan te pas.

Op de hoofdzetel van Mauquoy in Grobbendonk werken 24 personen, waarvan zeven op de medaille-afdeling. Naast medailles en eretekens is het bedrijf ook nog gespecialiseerd in awards, graveerwerk, naamplaten en industriële gravure.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer