Behair Rijkevorsel Foto: Ellen Bolckmans, Ell-Limits

Mauritius-vibe heerst in gloednieuw conceptsalon Behair

Evelien Bolckmans opent op 8 juni officieel de deuren van haar nieuwe conceptsalon Behair langs de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel. De inrichting van het kapsalon is volledig op Mauritius geïnspireerd, wat de klanten meteen in vakantiesfeer brengt.

Evelien Bolckmans baatte tien jaar een klein en bescheiden kapsalon uit. Nu is de grote dag aangebroken waarop zij met trots de deuren opent van haar gloednieuwe conceptsalon Behair, een allesbehalve klassiek kapsalon. De inspiratie voor Behair kreeg Evelien Bolckmans zes jaar geleden tijdens haar huwelijksreis naar Mauritius.

“Wat een beleving. Die fantastische, ongerepte natuur die je daar voorgeschoteld krijgt. Wauw, zo’n gevoel van rust dat over je heen komt”, aldus de zaakvoerster. “Het gevoel dat ik daar mocht ervaren was subliem. Dat Mauritius-gevoel wil ik helemaal terugbrengen in het nieuwe kapsalon.”

Kerngedachten die centraal staan voor de nieuwe conceptstore zijn: luxueus, beleving, comfort, ruimtelijk gevoel, thuiskomen in een oase van rust met advies op maat. “Naast het genieten van de kappersbeurt, kunnen de klanten ook genieten van een lekkere mocktail, of cocktail, een cava of gewoon frisdrank”, deelt Evelien nog mee. “In een kapsalon wordt meestal koffie, thee of water geserveerd, maar wij gaan verder! Je kan zelfs genieten van een heerlijke massage tijdens het afspoelen of binnen een bepaalde behandeling.” Al deze leuke extra’s zijn ook te ervaren tijdens de opening.