Nieuws Kempen McDonald’s opent nieuw restaurant in Beerse

McDonald’s opent nieuw restaurant in Beerse

McDonald’s opent nieuw restaurant in Beerse

BEERSE – Op woensdag 23 oktober opent fastfoodketen McDonald’s België een nieuwe vestiging in Beerse. Met tafelbediening en extra aandacht voor het milieu wordt dit het 86ste restaurant in België.

De nieuwe McDonald’s zal ruim 140 plaatsen tellen, met nog eens 60 plaatsen op het terras. Een team van 65 medewerkers zal klaarstaan om klanten te ontvangen en aan tafel te bedienen. Er zullen namelijk 4 dubbele bestelzuilen staan waar klanten hun menu’s kunnen uitkiezen. Daarna kunnen ze meteen plaatsnemen en worden ze aan tafel bediend. Als eerste vestiging in België gaan de deuren in Beerse al om 6u open.

Ook dit restaurant zal onder het duurzaam energie- en afvalbeleid van McDonald’s vallen. “Zo draait ons restaurant volledig op 100% groene energie en mogen we in Beerse voor de allereerste keer de nieuwe hybride Green Truck verwelkomen”, glundert franchisenemer Nancy Haenen van McDonald’s Beerse. “De vrachtwagen werd speciaal ontworpen voor McDonald’s België en Nederland en vervoert ons keukenafval in 6 verschillende deelstromen om nadien te recycleren. De Green Truck rijdt nu ook hybride en zal voor de allereerste keer halthouden hier in Beerse.”

Op de parking zullen laadpalen voor elektrische wagens en fietsen aanwezig zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.