Nieuws Kempen McDonald’s opent nieuwe vestiging in Mol

McDonald’s opent nieuwe vestiging in Mol

McDonald’s opent nieuwe vestiging in Mol

mcdonaldsFastfoodketen McDonald’s opent nog dit jaar een nieuwe vestiging in Mol. Het heeft daarvoor een locatie op het oog op de hoek van de Zuiderring en Kruisven, de plaats waar concurrent Quick ooit een restaurant uitbaatte. Het gebouw staat nu leeg nadat een wokrestaurant er een tijd geleden de deuren sloot. McDonald’s wil het pand afbreken en er een nieuw bouwen. Het bedrijf zal binnenkort een bouwvergunning indienen. Daarover waren al contacten met het gemeentebestuur en dat ziet geen graten in het project.

Het plan is om in de loop van het najaar de deuren te openen. Er kan een 40-tal mensen aan de slag, het merendeel jongeren onder de 25 jaar en ook lager geschoolden.

McDonald’s heeft nu al Kempense vestigingen in Geel en Turnhout.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer