Nieuws Kempen McDonald’s rekruteert 40 werknemers voor nieuwe vestiging in Mol

McDonald’s rekruteert 40 werknemers voor nieuwe vestiging in Mol

McDonald’s rekruteert 40 werknemers voor nieuwe vestiging in Mol

mcdonaldsWoensdag 3 en dinsdag 9 juni organiseert hamburgerketen McDonald’s rekruteringsdagen voor de aanwerving van veertig nieuwe medewerkers in de toekomstige vestiging in Mol. Dat gebeurt in samenwerking met de VDAB. Het fastfoodrestaurant aan Kruisven opent in het najaar de deuren. Wanneer precies hangt af van het weer en het vorderen van de bouwwerkzaamheden.

“McDonald’s restaurants rekruteren op basis van attitude en motivatie en niet op basis van diploma, ervaring, geslacht, leeftijd, afkomst of geloof”, legt Stephan De Brouwer, Managing Director bij McDonald’s België, uit.. Opleiding vormt de hoeksteen van het HR-beleid van de restaurants. Daarom wordt iedereen vanaf de eerste werkdag opgeleid en investeren de vestigingen ook in groeimogelijkheden voor hun medewerkers.”

Tegenwoordig is 57% van de restaurant medewerkers bij McDonald’s in België jonger dan 25 jaar. Voor de helft van deze jongeren is deze job een eerste werkervaring.

Engagementen
De opening van het restaurant in draagt bij tot de engagementen die McDonald’s België en zijn franchisenemers in januari 2015 zijn aangegaan: de creatie van 500 nieuwe arbeidsplaatsen tegen eind 2017 waarvan 75% voor jongeren van minder dan 25 jaar, investeringen in de medewerkers (minstens 250.000 opleidingsuren tegen 2017) en steun aan de jongeren via een manifest.

Voor het nieuwe restaurant in Mol is McDonald’s voornamelijk op zoek naar medewerkers onthaal/zaal en medewerkers voor keuken/grill. De rekruteringsdagen vinden plaats in de VDAB-werkwinkel aan de Jakob Smitslaan in Mol. Vandaag stellen McDonald’s België en de 22 franchisenemers zo’n 3.372 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer