Nieuws Kempen Mechels boekhoudkantoor komt naar Herentals

Mechels boekhoudkantoor komt naar Herentals

Mechels boekhoudkantoor komt naar Herentals

Accountantskantoor Stratevision.fin uit Mechelen opende in januari niet één, maar twee nieuwe kantoren. Met bijkomende vestigingen in Herentals en Brugge, en eentje in Hasselt in de pijplijn, heeft het accountantskantoor de wind in de zeilen.

Hoewel Stratevision.fin door zaakvoerster Veronique Van de Water nog geen jaar geleden werd opgestart, komen er nu al twee kantoren bij. De uitvalsbasis in Mechelen blijft behouden en wordt aangevuld met bijkomende kantoren in Herentals en Brugge. “Maar daar stopt het niet. Binnen enkele weken hopen we ook in Hasselt de deuren te openen en fysiek aanwezig te zijn”, geeft Veronique aan.

Bereikbaar en proactief

Stratevision.fin groeit fors en daar heeft de zaakvoerster alvast een heldere verklaring voor. “Met onze aanpak in Mechelen, hebben we een eigen niche gevonden. Dat slaat duidelijk aan. Twee van onze basisprincipes zijn bereikbaarheid en pro-activiteit. Met de nieuwe kantoor willen we kort bij onze klanten zitten om de polsslag te voelen.”

Een eigenzinnige aanpak en focus

Stratevision.fin wil anders zijn dan het ‘traditionele’ accountantskantoor. “We houden wel van een vleugje rock-’n-roll. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en denken ook commercieel mee met onze klanten. We worden eerder gepercipieerd als business partner dan als accountantskantoor. En dit niet voor iedereen, maar specifiek voor starters, zelfstandigen en kleine KMO’s. Tel daar nog onze heldere en betaalbare formules bij op en je hebt meteen de verklaring voor de waardering van onze klanten en onze groei”, verklaart Veronique.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.