Nieuws Kempen Medewerker neemt Carrefour Express Mol Ezaart over

Medewerker neemt Carrefour Express Mol Ezaart over

Medewerker neemt Carrefour Express Mol Ezaart over

MOL – De Express buurtwinkel Mol Ezaart werd onlangs overgenomen door Lukas Ohnenik, een medewerker van de winkel sinds de opening in 2015. Samen met zijn vriendin Wendy Delaet wil de nieuwe franchisepartner de winkel verder doen evolueren en klantgerichter maken. De overname komt ruim een jaar na het plotse overlijden van de vorige uitbater.

De nieuwe franchisepartner Lukas Ohnenik was al van bij de opening van de Express in 2015 aan de slag in de winkel. Na het onverwachte overlijden van Dirk d’Heer, de vroegere uitbater van de winkel, in 2019 groeide de wens om zijn carrière en nieuwe wending te geven. Zo besliste hij om zelf winkelverantwoordelijke te worden en in de voetsporen te treden van zijn voormalige chef.

Lukas en zijn vriendin Wendy De Laet hebben grootse plannen om de winkel verder uit te bouwen en de klant meer dan ooit centraal te plaatsen. Eén van de eerste concrete stappen was de renovatie van de winkel die in augustus werd afgerond.

Naast het basisassortiment voor dagelijkse boodschappen vindt de klant er alles voor een volwaardig ontbijt, maar ook zoete tussendoortjes en desserts en kant-en-klare maaltijden. Het accent ligt op gezonde en verse voeding.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.