Nieuws Kempen Medewerkers DCA organiseren solidariteitsactie voor zorgpersoneel

Medewerkers DCA organiseren solidariteitsactie voor zorgpersoneel

Medewerkers DCA organiseren solidariteitsactie voor zorgpersoneel

BEERSE/ARENDONK/HERENTALS/BRECHT – Goede vrijdag was op verschillende vlakken anders dan anders bij bouwbedrijf DCA. Gewoonlijk ontvangen alle 650 medewerkers dan een mooi Paasgeschenk.

Maar dit jaar is deze traditie doorbroken en hebben de medewerkers van DCA gezamenlijk beslist om het Paasgeschenk te overhandigen aan het personeel van 3 zorginstellingen waarmee het bouwbedrijf nauw samenwerkt.  Op deze manier willen DCA en haar mensen hun solidariteit betuigen aan het zorgpersoneel in deze coronacrisis.

De 3 zorginstellingen waar het Paasgeschenk werd uitgedeeld zijn het Algemeen Ziekenhuis Herentals, Woonzorggroep Arendonk en Orthopedisch Centrum Clara Fey Brecht.

DCA voert bij deze 3 zorginstellingen op dit moment bouwwerken uit.

“Als bedrijf vinden we een duurzaam partnership met onze klanten heel belangrijk.  En dit gaat verder dan alleen maar stenen bouwen”, vertelt Isabelle Huybrechts, Hoofd Communicatie en Marketing bij DCA. “Gedurende het bouwtraject wordt ons werfteam nauw betrokken bij de dagelijkse werking van onze partner en dat schept een band.  Deze Paasactie is alvast enorm geapprecieerd door het zorgpersoneel.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer