Foto: piXeleni photography Foto: piXeleni photography

Medewerkers DS Engineering vervoegen Sweco

Het ingenieursbureau DS Engineering bundelt de krachten met ingenieurs- en architectenbureau Sweco om hun positie in de snelgroeiende markt te versterken. Ook willen ze zo blijven vooroplopen in de branche.

DS Engineering is een toonaangevend bedrijf in stabiliteitsstudies en staat bekend om zijn goede reputatie in de Belgische bouwsector. De negen ervaren experten werken vanuit Antwerpen aan kwalitatieve stabiliteitsstudies voor kantoren, woningen, scholen en industriële gebouwen.

Michaël De Smet, CEO van DS Engineering, zag voor hun medewerkers een match met het Europese ingenieurs- en architectenbureau Sweco. “We willen onze mensen een solide basis geven om verder kennis te vergaren en persoonlijk te groeien. Onze manier van werken past bovendien perfect bij die van Sweco. Vanuit een multidisciplinaire organisatie slaan we de handen nu in elkaar om toekomstbestendige circulaire gebouwen te bestuderen en te ontwerpen.”

Geïntegreerde bouwprojecten

Ook Erwin Malcorps, Business Area President van Sweco Belgium, is verheugd om samen te werken met de stabiliteitsingenieurs en tekenaars van DS Engineering. “Zij versterken onze one-stop-shop voor geïntegreerde bouwprojecten, iets waar onze klanten steeds meer naar vragen. We willen met dit engagement ook jonge, pas afgestudeerde ingenieurs inspireren en ze opleiden met onze diepgaande expertise in duurzame bouwtechnieken.”

Sweco stelt zo’n 20.000 mensen tewerk in de twaalf vestigingen over heel Europa.

Op de foto van links naar rechts: Harry De Smet (oprichter DS Engineering), Erwin Malcorps (Business Area President, Sweco Belgium), Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium), Peter Vanhoegaerden (Division Director Buildings, Sweco Belgium), Michaël De Smet (CEO DS Engineering).