Nieuws Kempen Media Mol plaatst tweehonderdste scherm op tiende verjaardag

Media Mol plaatst tweehonderdste scherm op tiende verjaardag

Media Mol plaatst tweehonderdste scherm op tiende verjaardag

MOL – Media Mol, een bedrijf dat digitale infoschermen plaatst bij vastgoedmakelaars in heel Vlaanderen, bestaat tien jaar. Bij toeval mocht het bedrijf zopas een tweehonderdste scherm plaatsen bij een vastgoedmakelaar in Mol zelf.

Dat scherm werd met veel feestgedruis geplaatst bij Domestic Makelaars in de Corbiestraat in Mol. Zaakvoerder Daniel Vanwalleghem plaatste het zelf.

Vanwalleghem richtte zijn bedrijf in 2012 in zijn appartement in Mol op. Ondertussen bestaat het team van Media Mol uit vijf mensen en plaatste het bedrijf tweehonderd schermen bij evenveel verschillende makelaars in 150 Vlaamse gemeenten.

De schermen vereenvoudigen het werk van de vastgoedmakelaar, die niet de hele tijd meer fiches en foto’s moet vervangen in zijn etalage. “De locatie van de schermen worden zorgvuldig gekozen, op de beste en drukst bezochte plaatsen van Vlaanderen”, zegt Daniel Vanwalleghem. De locatie is van belang, omdat op de schermen ook wordt geadverteerd en de klanten zeker kunnen zijn dat ze worden opgemerkt.

“Heet volgende doel is om in elke Vlaamse gemeente minstens één scherm te hebben”, zegt de zaakvoerder. “We zijn goed op weg om dat doel te halen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.