Nieuws Kempen Meer dan 1.000 bezoekers bij Kempense bedrijven

Meer dan 1.000 bezoekers bij Kempense bedrijven

Meer dan 1.000 bezoekers bij Kempense bedrijven

HOOGSTRATEN/BEERSE – De 29ste editie van Voka Open Bedrijvendag lokte dit jaar ruim 520.000 bezoekers naar meer dan 300 bedrijven.

In Hoogstraten, dat dit jaar hotspot was met tal van deelnemers, kregen Verkooijen Logistic Solutions en Dierenartenpraktijk De Vrijheid zo’n 1.000 bezoekers over de vloer. 2.000 ge├»nteresseerden bezochten Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie, waar ze konden kennismaken met de 3D-betonprinter. Nog meer interesse was er voor Wienerberger in Beerse, waar 2.800 mensen passeerden.

“Het is altijd hartverwarmend om te zien hoe leuk en interessant mensen het vinden om een blik te werpen achter de schermen van een bedrijf”, weet┬á Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka. “Maar deze editie toch net iets meer. In het klimaatdebat wordt soms met de vinger naar bedrijven gewezen. Met deze editie in het teken van duurzaamheid, kunnen de bezoekers ontdekken hoe onze bedrijven net een positieve en vaak zelfs voortrekkersrol spelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.