Nieuws Kempen Meer werk voor vernieuwde Adjuvant

Meer werk voor vernieuwde Adjuvant

foto: Andrea Piacquadio

Meer werk voor vernieuwde Adjuvant

VORSELAAR – Adjuvant, dat consulancy biedt in de non-profitsector, heeft de voorbije periode zeker niet stil gezeten. De onderneming realiseerde recent een reorganisatie én zag het aantal opdrachten toenemen.

Adjuvant ondersteunt, adviseert en begeleidt organisaties, teams en mensen uit de overheids- en de ruime non-profitsector. De onderneming is gestart in 2018 en realiseerde onlangs een doorstart, waarbij van de oorspronkelijke 3 oprichters nu in onderling overleg het zwaartepunt is komen te liggen bij één persoon: Glenn Weyers.

Adjuvant ondersteunt bij de administratie voor vzw’s en lokale besturen en zag het aantal opdrachten toenemen naarmate de coronacrisis vorderde.

“Onze core-business draait eigenlijk rond subsidies”, vertelt Glenn Weyers. “We onderzoeken voor organisaties welke subsidiemogelijkheden er zijn voor projecten waar zij mee bezig zijn en we stellen aanvragen op. Dit jaar zie ik een opvallende stijging in de omzet en wij maken nochtans geen reclame. Ik denk dat tijdens de lockdown heel wat stafmedwerkers eraan toe zijn gekomen om wat nieuwe opportuniteiten te zoeken voor hun organisatie. Voor hen doen we nu een scan van wat er aan overheidssteun mogelijk is en stellen aanvragen op. Ook vanuit gemeentebesturen komt er werk binnen. De meeste hebben een beleidsplan voor 6 jaar dat in 2020 wordt herbekeken. Ook bij die nieuwe meerjarenplannen zijn wij betrokken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.