Nieuws Kempen Melior Beheer groeit en trekt extra medewerkers aan

Melior Beheer groeit en trekt extra medewerkers aan

Melior Beheer groeit en trekt extra medewerkers aan

TURNHOUT – 1,5 jaar na de start van zijn zaak heeft Peter Maes van het Turnhoutse syndicuskantoor Melior Beheer 2 bijkomende medewerkers aangetrokken. Het aantal gebouwen dat zijn bedrijf in beheer heeft is in die tijd bijna verzesvoudigd.

Na 10 jaar werkzaam te zijn in de sector richtte Peter Maes samen met 2 stille vennoten in mei 2019 zijn eigen syndicuskantoor op. “Bij de start had ik 10 gebouwen in mijn portefeuille, vandaag zijn dat er bijna 60. We werken in de hele provincie Antwerpen. Het potentieel is groot, doordat er steeds meer appartementsgebouwen bij komen.”

Door de stevige groei kon Peter 2 medewerkers aantrekken. “Luc Van Waes is mede-eigenaar van een van de gebouwen die ik beheer, hij staat me bij voor andere gebouwen. En Kaat De Gruyter doet haar BIV-stage bij Melior Beheer, zodat ze later officieel syndicus kan worden. Of ik daarmee geen concurrent opleid? Het is wel de bedoeling dat we later gaan samenwerken. Ik had nood aan hulp. Dankzij Luc en Kaat hebben we nu ook de mogelijkheid om uit te breiden. We kunnen weer even voort.”

De hoofdzetel van Melior Beheer is in Turnhout. “Daarnaast hebben we bijkantoren in Borgerhout en Kapellen. Dat bleek toch praktischer om de gebouwen in de omgeving van Antwerpen te beheren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.